Voorintekening voor het boek Alle Dingen tot 1 september 2017


Over het boek Alle Dingen

Vormgeving: Studio Marcato, Hilbert Heitmeijer (BNO)
Tekst: Ingrid Blans, Enschede
Maatvoering: 22 x 22 cm
Binnenwerk : 72 pagina’s , tweezijdig full colour
Uitvoering: gebrocheerd, 162 grams papier.
Prijs: € 24,95
ISBN: is aangevraagd

Hoe kun je helpen bij het uitbrengen van dit boek

Helpen kan op drie manieren:

  1. door vóórintekening. Als je vóór 1 september inschrijft en betaalt, kost het boek € 20,- in plaats van € 24,95. Je ontvangt een door mij gesigneerd exemplaar.
  2. door vóórintekening en betaling van € 100,- vóór 1 september. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar in combinatie met een 2-kleuren hoogdruk. De prent is handmatig gedrukt op  zuurvrij papier, beeldmaat 15 x 15 cm, papiermaat 21 x 21 cm, oplage 20.
    Er worden 2 verschillende ontwerpen gedrukt; dat betekent dat 40 intekenaars van dit aanbod gebruik kunnen maken.
  3. door bij vóórintekening te kiezen voor een exemplaar van het boek in combinatie met een uniek kunstwerk. In dat geval maak je vóór 1 september € 200,- over. Je ontvangt een gesigneerd exemplaar plus een unieke collage, 8×14 cm, ingelijst en voorzien van zuurvrij passe-partout.  (Lijstmaat 30 x 30 cm )

Noteer alvast in je agenda: het eerste exemplaar van het boek wordt op za.middag ,7 oktober a.s. om 16u., in Kunsthuis Secretarie in Meppel op feestelijke wijze gepresenteerd.
Tevens is er die middag een zgn.signeer-sessie.

Meer weten?

Vóórintekenen kan schriftelijk door mij een e-mail te sturen: hans.emmelkamp@planet.nl;  je ontvangt dan per omgaande aanwijzingen hoe je kunt betalen. En natuurlijk sta ik open voor vragen.
Bij keuze 2: voor de snelle intekenaar valt er iets te kiezen. Zodra ik bericht heb, laat ik weten hoe je je voorkeur voor één van beide prenten kenbaar kunt maken.
Bij keuze 3: als je daar prijs op stelt, kun je op mijn atelier je keuze komen maken uit de unieke collages. Ook hier geldt, bij een snelle intekening is er meer keuze.

Ik ben benieuwd, natuurlijk hoop ik op een massale inschrijving. Hartelijk bedankt voor jullie aandacht,

Hans Emmelkamp