Tentoonstelling Collages in Kunsthuis Secretarie, Meppel

De Franse titel Collages moge duidelijk zijn; coller betekent plakken. Op zichzelf is de collagetechniek dus niets bijzonders. Het is gewoon “plakwerk”. De collagetechniek als kunstvorm is echter wel bijzonder. De kunstenaar gebruikt bestaande beeldfragmenten (foto’s, knipsels etc), die hij…

Lees verder

Duo tentoonstelling met Wianda Keizer in Kunstlokaal NO 8, Jubbega

Bij de opening van de tentoonstelling van Hans Emmelkamp en Wianda Keizer. Om 12:00 uur heerste nog een serene rust in het Kunstlokaal. Buiten was al duidelijk voelbaar dat dit de eerste warme dag van de lente zou worden. Feestelijk…

Lees verder

Werk van Hans Emmelkamp te zien in Museum Belvédère (Heerenveen)

Werk van Hans Emmelkamp is te zien in de Stijlkamer in Museum Belvédère, vanwege de relatie met Morandi, wiens stillevens daar in een prachtige tentoonstelling worden getoond (24 februari t/m 10 juni 2018).

Lees verder

Boekpresentatie “Alle dingen”

Lees verder

inrichten van de sfeervolle ruimte van Galerie Grooots in Heusden

26 april – inrichten van de sfeervolle ruimte van Galerie Grooots in Heusden. Mooie combinatie met de verstilde stenen beelden van Ada van Wonderen .

Lees verder

Aankondiging lezing Kunstenaarskring Krimpen 18 april 2017

18 april 2017, om 20.00 te Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen a/d IJssel

Lees verder

Tentoonstelling “Stille Taferelen”

In deze tentoonstelling STILLE TAFERELEN interpreteren we alle 4 op onze eigen wijze het gegeven Stilleven en hoe het ook zij, op de een of andere manier maakt ieder van ons – bewust of onbewust- aanspraak op het zgn. stiltegebied….

Lees verder